πλαστικοί χειρουργοί
Άλλαξε τη ζωή σου. Διόρθωσε το σώμα σου. Σε κάθε περίπτωση έχουμε την λύση

Μειωτική στήθους, μαστών, γιγαντομαστία, πλαστική μαστού, ανόρθωση μαστού, μειωση στηθους,  μαστού, μαστων

www.kapositas.gr

Μειωτική στήθους-Μειωτική μαστών-Γιγαντομαστία

Ο μαστός αποτελείται από τον μαζικό αδένα αλλά και υποδόριο λίπος. Ο μεγάλος μαστός δημιουργεί προβλήματα στην γυναίκα όπως πόνο στην πλάτη, στους ώμους, υγρασία και μυκητιάσεις κάτω από τον μαστό και επιπλέον δημιουργεί αισθητικά την εικόνα μιας εύσωμης πολλές φορές γυναίκας χωρίς μερικές φορές να είναι ,μια και δημιουργεί μια αυξημένη περίμετρο του στήθους. Παράλληλα δίνει την όψη του γηρασμένου σώματος.

Η μειωτική του μαστού θεωρείται εκτός από αισθητική επέμβαση και επανορθωτική γιατί όπως είπαμε εξαλείφει τα λειτουργικά προβλήματα στην γυναίκα όπως είναι ο πόνος στην πλάτη ,στους ώμους κλπ..

Η επέμβαση της μειωτικής των μαστών έχει σαν σκοπό να μειώσει το μέγεθος του στήθους και παράλληλα το ανορθώνει μια και μεταφέρει την θηλή με την θηλαία-άλω σε νέα θέση δίνοντας παράλληλα και νεανική όψη στο νέο στήθος.

Τεχνική του Τ

Σχεδιασμός σε όρθια θέση. Η επέμβαση αρχίζει με την τομή πάνω στον σχεδιασμό πού κάναμε. Ο ιστός αφαιρείται με ειδική διαθερμία Οι τομές κλείνουν με εσωτερικά ράμματα και το δέρμα με κόλλα ιστών. Η ασθενής φορά ένα ειδικό σουτιέν και οι τομές ωριμάζουν σε 3-12 μήνες, και αυτό βέβαια εξαρτάται από το δέρμα της κάθε γυναίκας.

Η τεχνική της κάθετης τομής

Ο σχεδιασμός γίνεται πάνω στον όροφο σε όρθια θέση. Οι τομές γίνονται πάλι στα σημεία που σχεδιάσαμε .Ο ιστός αφαιρείται μέσω των τομών. Οι τομές και εδώ κλείνουν με εσωτερικά ράμματα, και το δέρμα με κόλλα ιστών. Ο νέος μαστός τοποθετείται σε ειδικό σουτιέν, και οι τομές και εδώ ωριμάζουν σε 3-12 μήνες.Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείταιγια μικρές μειώσεις του στήθους

Η τεχνική με ελεύθερη μεταφορά της θηλής

Ο σχεδιασμός γίνεται σε όρθια θέση. Χρησιμοποιείται για πολύ μεγάλους μαστούς και σε γυναίκες ηλικίας πάνω από 65 δηλαδή σε πολύ ειδικές περιπτώσεις. Εδώ αφαιρείται η θηλή και αφού γίνει η μείωτική του στήθους μετά την συρραφή των ιστών η θηλή επανατοποθετείται σαν ελεύθερο μόσχευμα. Πάλι τοποθετείται το ειδικό σουτιέν. Η τεχνική αυτή επιλέγεται σε περιπτώσεις γιγαντομαστίας και έχει σκοπό την διασφάλιση της ακεραιότητας της θηλής

Μετά την επέμβαση

Ένα βράδι στην κλινική κρίνεται απαραίτητο όπως και η ,τοποθέτηση παροχέτευσης. Δεν πονάει ιδιαίτερα. Όλες οι γυναίκες παίρνουν αντιβιοτικά προληπτικά και δεν χρειάζονται παυσίπονα πέραν του depon η lonarid. 

 

www.kapositas.gr

Μειωτική στήθους, μαστών, γιγαντομαστία, μειωτική μαστού, πλαστική μαστού, ανόρθωση μαστού, σμίκρυνση μειωση στηθους, μαστού

Αμπελόκηποι, Αθήνα