πλαστικοί χειρουργοι
Κοιλιοπλαστική. Πλαστική χειρουργική κοιλιάς από τον Νώντα Καποσίτα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΤΙΜΕΣ, ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΒΙΝΤΕΟ, VIDEO, ΤΙΜΗ, ΚΟΣΤΟΣ, ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,  ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΦΩΤΟ, ΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΑΠΟΣΙΤΑΣ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΤΙΜΕΣ, ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΒΙΝΤΕΟ, VIDEO, ΤΙΜΗ, ΚΟΣΤΟΣ, ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΦΩΤΟ, ΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΑΠΟΣΙΤΑΣ

Κοιλιοπλαστική, Πλαστική κοιλιάς 

Η κοιλιοπλαστική ή αλλιώς πλαστική κοιλίας όπως λέγεται είναι εκείνη η επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής που τεντώνει την κοιλιά. Η επέμβαση περιλαμβάνει την αφαίρεση του χαλαρού δέρματος της κοιλιάς και του λίπους από το μέσο και το κάτω κοιλιακό τοίχωμα ενώ παράλληλα τεντώνει τους μύες και την fascia της κοιλιάς. Αυτή η επέμβαση γίνεται σε άτομα με χαλαρό δέρμα, γυναίκες μετά από εγκυμοσύνες και άτομα άνδρες και γυναίκες μετά από απώλεια βάρους είτε με δίαιτα είτε με χειρουργική κατά της παχυσαρκίας. (Βαριατρική χειρουργική). 

Επεμβάσεις

Οι επεμβάσεις της κοιλιοπλαστικής. χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με το πρόβλημα και τον σκοπό. Ανάλογα με την έκταση της κοιλιοπλαστικής η επέμβαση μπορεί να διαρκέσει από 1-5 ώρες. Η μίνι κοιλιοπλαστική εκτελείται σε 1-2 ώρες και η κανονική σε 3-3και ½ ώρες. 

Κατηγορίες κοιλιοπλαστικής

  1. Κανονική κοιλιοπλαστική 
  2. Μίνι κοιλιοπλαστική 
  3. Τροποποιημένη κοιλιοπλαστική 
  4. Εκτεταμένη κοιλιοπλαστική 
  5. Υψηλής τάσεως κοιλιοπλαστική 
  6. Κυκλική κοιλιοπλαστική

Συνδυασμός επεμβάσεων

Η κοιλιοπλαστική μπορεί να συνδυασθεί με λιποαναρρόφηση, μείωση στήθους, ανόρθωση στήθους, γυναικομαστία στους άνδρες, και υστερεκτομή.

Μπορείτε να δείτε σε βίντεο μια κανονική κοιλιοπλαστική από τον Κο Καποσίτα

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο εξειδικευμένο site μας: 


www.tummy-tuck.gr  
 

και στο κεντρικό μας site:

www.kapositas.gr

 

Αμπελόκηποι